Fra varebil til personbil

Hvorfor er det en god idé at kontakte HT Import, hvis du vil ændre din varebil til personbil?

Hvis du er glad for din bil og fremover har behov for mere plads til persontransport, er der megen fornuft i at få den ændret fra varebil til personbil.

Det kan altid økonomisk betale sig at ændre en varebil til personbil.

HT Import giver gerne et uforpligtende tilbud, inklusiv afgift til Skat på en ombygning, så du ved, hvad det kommer til at koste, før du går i gang. Vi monterer også kabinen efter aftale.

At ændre sin varebil fra gule plader til personbil på hvide plader i forhold til afgiftssystemet lyder enkelt. Men det er det langt fra. Det kræver både tid og de rigtige papirer. HT Import beregner på grundlag af bilens nypris, dels som varebil, dels som personbil, hvilken handelspris bilen har både som varebil og personbil. Det er forskellen på disse priser, som ligger til grund for den engangsafgift, du skal betale til Skat for at ændre din varebil til personbil. Skat skal bruge de korrekte data på bilen, bilmærke, model og årgang osv., samt det kørte antal km. Det fremgår af bilens registreringsattest.

Vi skaffer de ting, som er nødvendige for at ændre din varebil til personbil. Du godkender interiøret, inden du afhenter det, eller vi monterer bagsæder mv.

Vi sikrer dig således både en hurtig og fair sagsbehandling, så du nemt og hurtigt kan træffe en afgørelse om at få bagsæder i din varebil.

 

Hvor meget er min varebil værd som personbil?

På biltorvet.dk   , autouncle.dk   , bilpriser.dk og bilbasen.dk  kan du få en fornuftig vurdering af handelsprisen på din bil, dels som varebil, dels som personbil, og du kan afgøre, hvorvidt det er en god forretning for dig at omregistrere din varebil til personbil.

Som hovedregel bliver afgiften til Skat ca. 35 % af handelsprisen som personbil, hvis din varebil er registreret som 50 % -varebil. Det fremgår af bilens registreringsattest om din varebil er en 50 % varebil eller 95 %. Hvis din varebil er registreret som 95 %, bliver afgiften kun ca. 25 % af handelsprisen som personbil.

 

Du kan selv lave en beregning af afgiften til Skat.

Under det følgende punkt Afgiftberegning kan du få et godt indtryk af den forventede afgift. Du skal bruge salgspriserne på din bil, dels som varebil, dels som personbil ved en forhandler. Du kan finde de aktuelle handelspriser på biltorvet.dk   , autouncle.dk   , bilpriser.dk og bilbasen.dk

 

Er det altid en god forretning at ændre min varebil til personbil?

Ved at sammenligne prisforskellen på din varebil inden ombygningen og personbilen efter ombygningen kan du hurtigt få et klart billede af, om det er en god forretning at få ændret din bil. Du kender engangsudgiften til Skat og udgiften for at få ombygget din varebil til personbil. Det er en fordel for dig, at du ved, hvordan din varebil er blevet vedligeholdt.

Der indgår mange faktorer i regnskabet. Bilens alder. Udstyrsmodel. Stand. Behov. osv.

info@htimport.dk
  • Skovdalsvej 21
  • 8300 Odder
  • Tlf.(+45) 24 25 56 64
  • CVR: 34 05 62 42